Hulpverleners aan het woord

Martha Krijgsheld - Voorzitter Fasstichting

Doel van deze campagne is meer kennis over FAS en FASD te verspreiden onder hulpverleners. Ouders van kinderen met FAS of FASD kunnen de juiste hulp zoeken voor hun kind en hulpverleners op het juiste spoor zetten. Bekijk ook het filmpje hierboven om te zien hoe mevr. M. Krijgsheld, voorzitter van de FAS Stichting spreekt over waar de stichting voor staat en voor u kan betekenen.

Klik hier om de brochure te downloaden

M. Salavati - Kinderfysiotherapeut

Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe dhr. M. Salavati spreekt over zijn ervaringen met FASD, wat de kenmerken ervan zijn en wat de beste manier is om deze doelgroep te behandelen.

M.M. Boeve - Kinderarts

Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe mevr. dr. M.M. Boeve spreekt over haar ervaringen met FASD, wat de kenmerken ervan zijn en wat de beste manier is om deze doelgroep te behandelen.

M de Lange - Preverbaal logopedist

Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe mevr. M. de Lange spreekt over haar ervaringen met FASD, wat de kenmerken ervan zijn en wat de beste manier is om deze doelgroep te behandelen.

J. de Vries - Kinderpsycholoog

Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe dhr. J. de Vries spreekt over zijn ervaringen met FASD, wat de kenmerken ervan zijn en wat de beste manier is om deze doelgroep te behandelen.

E. Geijsen-Wijma - Intern schoolbegeleider

Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe mevr. E. Geijsen-Wijma spreekt over haar ervaringen met FASD, wat de kenmerken ervan zijn en wat de beste manier is om deze doelgroep te behandelen.

D. Beugeling - Orthodontist

Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe dhr. D. Beugeling spreekt over zijn ervaringen met FASD, wat de kenmerken ervan zijn en wat de beste manier is om deze doelgroep te behandelen.